Post by jostfoldconssliphin on Mar 5, 2022 7:40:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več kristalov hack ▞▞▞
▞▞▞ Survivors: Match 3・Lost Island 2022 version ▞▞▞
dobro
Survivors 생존자 : 무인도 생존 게임 어드벤처 ktjr
Fajna
Po drugem krogu na plaži greste v notranji del džungle in naj bi igrali igro, ki je postavljena v krogu, vendar vam ne bo dovolila, da pridete mimo prve stopnje igre. Vem, da sem na isti ravni že šest mesecev. razočaranje.To igro sem ocenil pred enim letom in problem z notranjo džunglo je še vedno problem.
Realna
Na začetku sem res užival v igri in rad bi dal 5 zvezdic. Toda po enem dnevu sem igral tisto neumno igro, ki potrebuje ojačevalnike bolj kot glavna igra. Če bi hotel igrati takšne igre, zato nisem namestil preživelih.
Odlična igra. Resnično pomaga ohranjati vaše možgane aktivne. Pregled se bo spremenil, če bom naletel na težave z igro
odlična igra križanec med lovom na predmet in igranjem vlog z razpadom premik med zabavo in zelo pošteno, ne kot večina iger coin and win
Dobra igra, dokler nisem plačal ene ponudbe. Nisem prejel, kar sem kupil, vendar so mi to vseeno zaračunali. Zdaj, ko grem igrati, se ugasne, ko se naloži. zelo slabo za tega velikega razvijalca. Prosim, odpravite to težavo in mi dajte kupljeno ali mi vrnite kupnino.
Survivors: Match 3・Lost Island Dobrodružné ddxr
Za dokončanje nalog vam ni treba posredovati povratnih informacij. Igra je dolgočasna in zgodba je veliko prepočasna.
Stvari je pretežko najti in diamanti se zapravljajo, da bi jih našli. Bolje bo, če obstaja indikator, kje najti stvar, ki jo potrebujemo.
zaenkrat tako dobro, nekatere predmete, ki jih morate najti, je zelo težko opaziti. ob tem se še vedno igram!
Odličen čas igre, vendar morate vključiti dodatne bonuse, ko igrate tekmo 3, ko igralec zmaga v krogu, kot so bumerangi in valkani. Ne uporabljam Facebooka in ne bom porabil denarja za stvari, kot so bumerangi in valkani ter druge stvari, kot so ki ne more misliti na besedo, ki jo želim, zato sem črkoval vsako stvar.10-4?
Kull
Uganke so preveč moteče, da bi opravili nalogo. In ko ti zmanjka diamantov. Zatakneš se. Dvakrat sem jo odstranil in igra je postala dolgočasna, ker je ne moreš dokončati
툼 오브 더 마스크(Tomb of the Mask) 액션 fru
igra ti samo pove, kaj storiti, kje klikniti, razen če mi je samo zelo dolga vadnica že dolgočasna.. potem vsako opravilo odpre igro 3.. sovražim igre 3. tekme.. če bi želel igro 3. tekmo, bi imel prenesel enega.
Survivors: Quest Insel Spiele Abenteuer hcpt
obožujem igro in zgodbo. ampak samo 3 zvezdice. Ne maram igranja draguljev samo zato, da grem skozi igro.
MISLIM, da je v novi posodobitvi napaka, ker dobim stvari, ki jih že imam, dokončal sem en del misije in ko zaprem in se vrnem. Igra se vrne nazaj, kjer sem bil do te napake je popravljeno, prenehal sem igrati to igro. Če se bo nadaljevalo, jo bom odstranil in ne bom več igral, mislim, da je zabavna igra, samo želim si, da odpravite napako
Rad igram to igro, toda zdaj.... danes popolnoma sovražim to igro, ker je moja igra izginila, tudi če nisem dokončal 1 stopnje in sem to igro 2-krat izbrisal, da bi jo ponovno prenesel, da bi jo lahko igral od začetka, vendar je še vedno prekinjena isti prostor.....
Igra je zaenkrat v redu, vendar potrebujete načine, kako zaslužiti kristale. Mislim, da ne bi smeli imeti o. To je naša pot skozi igro.
Super
to je zdaj več kot šala. še vedno ne morem naložiti igre. v to igro sem vložil denar denar. e-pošto, poslano razvijalcem in še vedno ni odgovora. obožujem to igro in je ne morem igrati
Mini igre so zanič...Ne maram iger s sladkarijami in ta ima isto igro za dokončanje pomembnih nalog. Popolnoma mi je pokvaril razpoloženje, ko sem igral to igro. Poleg tega je bila zgodba lepa in igranje je bilo enostavno. Ampak kot sem vam rekel, sladkarije zaljubljeni na izgubljeni otok😔... Zakaj...
Moral sem ga spremeniti v 1 zvezdico. Vse temelji na igri candy crush za napredovanje. Tako nadležno. Raje naredite glede na čas. Tako lahko odložim igro in se lotim drugih stvari. Takšno razočaranje. Odlična grafika in zgodba.
Ta igra je rebut, nič ne morete doseči, ne da bi porabili diamante, že približno 3 leta sem na isti nalogi, zdaj poskušam vsake toliko časa, vendar si želim, da bi lahko igral pogosteje, vendar je zelo frustrirajuće, če sploh poskusim
V tej igri sem RES užival, dokler nas niso začeli prisiliti, da igramo tekmo 3 igre in nato po VSAKEM golu. je preveč pretirano in vzame vso zabavo ven.
Dovolj spodobna igra. Spustil sem še eno zvezdico na oceni, ker sem končno prišel do konca vulkanske ravni, ko poskušam napredovati, samo dobim sporočilo, da 'delate na' novem poglavju, z nekaj slikami dražljivk. Že mesece čakam in še vedno ni posodobitev. Zelo moteče je, da sem prišel tako daleč in ugotovil, da ni kam drugam iti (še), ampak da nisi dokončal igre. Prosim, rešite to čim prej.
Ta igra je neverjetna, saj vas nauči uporabljati svoje možgane za iskanje rešitev za težave in iskanje stvari, včasih zelo dobro skrite
Dajem ji 2 zvezdici, ker mi je všeč igra, vendar me ves čas zapira. Zaradi te težave sem na začetku nehal igrati, opravil posodobitev in jo predvajal vseh morda 20 minut in se mi je spet zaprlo. Sploh se ne odpre. Nočem izbrisati, ampak če moram, bom.
Zaenkrat dobra igra, dobila je 3, ker me je po manj kot eni uri pripeljala do ocene. Nisem še uspel narediti veliko. Ponovno bo ocenjeno v nekaj dneh.
bila bi veliko boljša izkušnja, če igre ne bi bilo tako neverjetno težko prenašati..... ampak celoten koncept je super
precej dolgočasna igra. Všeč mi je ideja o strani preživelih, vendar je treba vedno znova izpolnjevati isto vrsto ujemajočih se ravni draguljev, da bi naredili skoraj karkoli, ubija tok. mogoče jih imaš samo na večjem gibanju? ali vsaj poskrbite, da bo jasno, da je to glavni del igre, namesto da bi ga imenovali preživeli.
Verjetno več možnosti za namige. Igre bi morali zmanjšati. Predolgo traja. 1 ali 2 igri na nalogo. Dovolj 3 igre. Ko pridete do jahte, se izkaže, da se igra ni posodabljala za naslednjo raven že več kot eno leto. Res razočaran. Takoj odstranitev.
Zelo zelo počasi, res zelo počasi
Jezen, ki poskuša priti na naslednjo stopnjo, je predolg.
v redu zabavno, vendar vam ne povedo, kako izgleda predmet, zato morate uporabiti dragulje, samo da ugotovite, kaj je, in to je nadležno.
To igro je težko igrati, ne da bi porabili veliko denarja. Sicer bi bilo malo zabavno. Pustolovski del je dober, toda tekma 3 sili prekomerno porabo. Všeč mi je zgodba v igri, vendar sovražim del tekme 3, ki je zelo težak, neumne tekme 3 ne morete dokončati, razen če porabite veliko denarja za nakup dovolj za dokončanje. To igro bom kupil enkrat, če odstranite del tekme 3. Obtičal sem na mostu in ne morem dokončati. Sramota.
Ujemajočih se ugank je bilo malo. In to, da jih je treba večkrat izvajati po neuspehu, ni pomagalo. Sicer se je igra zdela zelo zanimiva.
Lepa mala igra za testiranje vaših možganov. Edina stvar, ki bi jo želel, je, da osvojiš kristale v mini igrah, da napreduješ na naslednjo stvar.
Survivors: Quest Insel Spiele Abenteuer hcpt
Igra dobra, uganka ni preveč, se ne ujema tako dobro z igro, obstajajo tudi uganke, ki jih ne morete rešiti brez nakupa draguljev.
Prijetno, a nekoliko počasno
Razočarana! Izjemno težko očistiti plošče za ujemanje brez nakupa ojačevalcev. Ne bi smeli čutiti pritiska, da bi porabili denar.
Survivors 생존자 : 무인도 생존 게임 어드벤처 ktjr
Lahko bi naredil z manj ugankami za dokončanje nalog, kakšen je smisel povratne informacije za nalogo, ko je ne počisti, zdi se, da hoče, da 5 na vseh področjih ne daje, če ne prenesejo kritike
Na tej točki moram znižati svoje zvezdice, ker vsakič, ko pridem na podzemno raven, se aplikacija ne odpre. Zelo razočaranje, ker sta grafika in zgodba zelo dobri, ampak kaj je smisel, ko je ne moreš igrati. 😒